ALUMINIUM

ALUMINIUM

Aluminium er 100% genanvendeligt, har lav transportvægt, er meget smidigt og kan formes til næsten alt.

Aluproff køber årligt op mod 500 tons aluminium, som ekstruderes på førende aluminiumsværker, og leveres som færdige skinner til vores adresse i Brøndby.

Vi har markedets bredeste program af gardinskinner: mere end 50 forskellige designs af skinner, som alle er udviklet og designet af Aluproff til at opfylde ethvert behov.

Vores samarbejdspartnere er førende indenfor deres felt, og udmærker sig blandt andet ved deres bæredygtige produktion

Aluproff køber årligt op mod 500 tons aluminium
DET GRØNNE METAL

DET GRØNNE METAL

Aluminium er det tredje mest almindelige grundstof i jordskorpen efter ilt og silicium. Der er med andre ord mere aluminium end jern i denne verden, og ressourcerne kan holde i mange generationer. Aluminium vejer kun 1/3 af stål (2,7 g/cm3) og den lave vægt betyder reduceret energiforbrug under transport, hvilket gør det økonomisk bæredygtigt.

Aluminium er 100% genanvendeligt

Aluminium reagerer med luftens ilt og danner et beskyttende oxidlag, som gør det korrosionsbestandigt. Det betyder mindre vedligehold og udskiftning, hvilket er gode nyheder for både miljøet og ethvert projektbudget.

Aluminium er 100% genanvendeligt, og det kræver kun 5 procent af den energi, der er nødvendig for at producere primærmetallet, at genvinde det. 75 procent af alt det aluminium, som er produceret, er stadig i brug.

Aluminium er meget smidigt og kan formes til næsten alt. Det er kort sagt velegnet til en lang række formål som kræver genanvendelighed, styrke og lav vægt.

HÅNDVÆRK, DESIGN & MATERIALER

plast

Plast

Vi har ikke længere egen plastvirksomhed men kendskabet til råvaren er stadig intakt. Aluproff er Operation Clean Sweep ambas-sadør og har afgivet et løfte om at påvirke leverandørkæden til nul spild af plastgran-ulat og til at forebygge, at plast ender i havet.

overflade

Overflader

Målet for den perfekte skinne er at være både æstetisk og lydløs med en optimal glideevne og her spiller overfladefinish en essentiel rolle. Vores skinner leveres med enten pulver-lakeret, anodiseret eller børstet overflade og vores miljøbevidste leverandører er de bedste i branchen.

design og produktion

DESIGN & PRODUKTUDVIKLING

For Aluproff er produktudvikling og design kernekompetencer og for os er det altafgørende, at og design levere produkter af højeste kvalitet. Vi elsker at nørde med funktionalitet og æstetik, og tilstræber konstant at gøre processer og produkter mere effektive og bæredygtige

Håndværk

HÅNDVÆRK

Hvert eneste produkt, der forlader vores base i Danmark, afspejler vores kompromis-løse tilgang til kvalitet, samt vores passion for dansk design og stolte håndværkstraditioner. Mere end 70 års ekspertise bliver kombineret med moderne teknikker, til at skabe innovative, skræddersyede løsninger.