COASTAL BLUE

Jotun Coastal Blue er en rolig, dæmpet blå nuance, der bringer en harmonisk balance til interiøret, og især komplimenterer en palette af kølige og grålige nuancer.

Den blålige nuance henleder fantasien til et sanseligt univers, hvor det bløde lys reflekteres i den dansende blå vandoverflade.

Her er farven vist på vores ikoniske AP 2005 CIRCAL® gardinskinne, der er lavet af min. 75% genanvendt aluminium og ekstruderet med vedvarende energi. Loftstøtter nedsænker installationen fra loftet for at fremhæve gardinskinnens organiske form, der til perfektion udnytter gardinet til både rumdeling og udsmykning.

Tegnebræt 2

UDVALGTE FARVEKOMBINATIONER

Oslo

Natural Blue

Washed Linen

Letthet

Cityscape

Tender Green

Med vores specielle vådlakering kan du frit vælge mellem alle farver, du måtte drømme om. Farven skal blot angives som enten en RAL eller NCS farvekode, eller som en vægfarve fra enten Jotun eller Nordsjö.

Har du et ønske om en bestemt farve, som gardinskinnen skal matche, kan du med fordel medbringe den til din gardinspecialist, der kan hjælpe med at finde den rigtige farvekode.

Som udgangspunkt kan alle vores gardinstænger og skinner lakeres i præcis den farve du ønsker. Profilerne vådlakeres med maling i glans 80 for at bevare glideevnen.

Lakerede gardinskinner kan også leveres med buk eller valsning, hvilket foretages inden lakeringen.

Tilbehørsdele såsom beslag og endekapper vil blive lakeret såvidt det er muligt.

Vådlakering koster vejl. 249 kr. pr. meter*, hvilket inkluderer endekapper og beslag såvidt det er muligt. Dog betales altid for minimum 4 meters lakering pr. farve.

Lakering af løsdele såsom vinkler koster vejl. 49 kr. pr. stk.

Glidere leveres kun i standardfarver.

*Gælder komplette gardinskinner op til 10 stk. Vådlakering over 10 stk., samt pulverlakering, laves ud fra tilbud.

Vi kan sagtens lave et farvematch mellem dit ønskede gardinstof og din gardinskinne. Når du har valgt gardinstoffet kan din gardinspecialist samtidig hjælpe dig med at finde en farve, der matcher gardinstoffet.

Med tusindvis af kombinationer findes der helt sikkert det rigtige match til dit gardinstof.

Du kan købe Aluproff gardinstænger og -skinner med speciallakering hos din lokale gardinspecialist.