GLOWING ROCHEFORT

Nordsjö Glowing Rochefort er en energisk gul nuance, der bringer glæde og positivitet til interiøret, og med lethed kan kombineres med prangende farver i det blålige og lilla spektrum.

Den gule nuance henleder fantasien til et sommerligt univers, hvor solen kaster sine stråler over kornmarkerne, der vejer i vinden.

Her er farven vist på vores smukke, runde AP 9001 gardinskinne, der med sin voluminøse form og ensartede for- og bagside er populær til rumdeling. Den robuste skinne kan med lethed bære selv det tungeste velourstof.

Nordsjö logo

UDVALGTE FARVEKOMBINATIONER

Illuminated Rochefort

Bright Rochefort

Illuminated Sarcelles

Restful Sarcelles

Dusty Montrouge

Soft Montrouge

Med vores specielle vådlakering kan du frit vælge mellem alle farver, du måtte drømme om. Farven skal blot angives som enten en RAL eller NCS farvekode, eller som en vægfarve fra enten Jotun eller Nordsjö.

Har du et ønske om en bestemt farve, som gardinskinnen skal matche, kan du med fordel medbringe den til din gardinspecialist, der kan hjælpe med at finde den rigtige farvekode.

Som udgangspunkt kan alle vores gardinstænger og skinner lakeres i præcis den farve du ønsker. Profilerne vådlakeres med maling i glans 80 for at bevare glideevnen.

Lakerede gardinskinner kan også leveres med buk eller valsning, hvilket foretages inden lakeringen.

Tilbehørsdele såsom beslag og endekapper vil blive lakeret såvidt det er muligt.

Vådlakering koster vejl. 249 kr. pr. meter*, hvilket inkluderer endekapper og beslag såvidt det er muligt. Dog betales altid for minimum 4 meters lakering pr. farve.

Lakering af løsdele såsom vinkler koster vejl. 49 kr. pr. stk.

Glidere leveres kun i standardfarver.

*Gælder komplette gardinskinner op til 10 stk. Vådlakering over 10 stk., samt pulverlakering, laves ud fra tilbud.

Vi kan sagtens lave et farvematch mellem dit ønskede gardinstof og din gardinskinne. Når du har valgt gardinstoffet kan din gardinspecialist samtidig hjælpe dig med at finde en farve, der matcher gardinstoffet.

Med tusindvis af kombinationer findes der helt sikkert det rigtige match til dit gardinstof.

Du kan købe Aluproff gardinstænger og -skinner med speciallakering hos din lokale gardinspecialist.