DESIGN & PRODUKTUDVIKLING

EN DEL AF VORES DNA

Produktudvikling og design er en af hjørnestenene i Aluproffs DNA, og vi betragter det til stadighed som et væsentligt konkurrenceparameter. For Aluproff er det altafgørende, at kunne levere produkter af høj kvalitet. For at sikre dette er kontinuerlige test og forbedringer kernen i vores design- og udviklingsproces.

Vi elsker at nørde med funktionalitet og design, og tilstræber konstant at optimere processer og produkter mod mere effektive og bæredygtige løsninger.

Med udgangspunkt i kundernes behov, og med skarpt fokus på trends og tendenser i – og uden for -branchen, arbejder vores dedikerede team i produktudviklingsafdelingen målrettet på at skabe nye design, samt på optimering af eksisterende produkter og løsninger.

EN DEL AF VORES DNA

KVALITET OG FUNKTIONALITET

Aluproff er den samarbejdspartner, det er naturligt at henvende sig til, når du lægger vægt på produktdesign, løsningsfleksibilitet og professionel rådgivning.

Vi tilstræber altid at have vores kunder med i beslutningsprocessen, for at imødekomme markedets skiftende og stadigt stigende krav til produkternes visuelle og funktionelle egenskaber.

For Aluproff er produktudvikling en kernekompetence. Produktudvikling med mening og omtanke – altid med fokus på bæredygtige løsninger, herunder optimering af kvalitet og funktionalitet, og altid med respekt for mennesker og miljø.

Bæredygtighed er for os at tænke miljøpåvirkning og genanvendelse ind i både produktdesign, processer og forretningsmodel. Men bæredygtighed er også tidløst design og holdbare kvalitetsløsninger.

HÅNDVÆRK, DESIGN & MATERIALER

plast

Plast

Vi har ikke længere egen plastvirksomhed men kendskabet til råvaren er stadig intakt. Aluproff er Operation Clean Sweep ambassadør og har afgivet et løfte om at påvirke leverandørkæden til nul spild af plastgranulat og til at forebygge, at plast ender i havet.

overflade

Overflader

Målet for den perfekte skinne er at være både æstetisk og lydløs med en optimal glideevne og her spiller overfladefinish en essentiel rolle. Vores skinner leveres med enten pulver-lakeret, anodiseret eller børstet overflade og vores miljøbevidste leverandører er de bedste i branchen.

Håndværk

HÅNDVÆRK

Hvert eneste produkt, der forlader vores base i Danmark, afspejler vores kompromis-løse tilgang til kvalitet, samt vores passion for dansk design og stolte håndværkstraditioner. Mere end 70 års ekspertise bliver kombineret med moderne teknikker, til at skabe innovative, skræddersyede løsninger.

Aluminium

ALUMINIUM

Vi køber årligt op mod 500 tons aluminium, som ekstruderes på aluminiumsværker med bæredygtig produktion. Aluminium kaldes det grønne metal, da det er 100% genanvendeligt, langtidsholdbart og velegnet til en lang række formål som kræver stor styrke og lav vægt.