det intelligente hjem

HAR DU TALT MED DINE GARDINER I DAG?

Fremtidens hjem er intelligent. Automatisk styring af lyset i huset, køleskabe, der kan fortælle, om du mangler mælk, robot støvsugere som klarer nullermændene i stuen, mens du ikke er hjemme. Som noget nyt, kan husets gardiner nu også styres intelligent, hvis du kombinerer dem med en elektrisk, motoriseret gardinskinne og med hjemmeautomatik.

Med motoriserede gardinskinner kan du styre gardinet med fjernbetjening eller vægkontakt, eller bare trække kort i gardinet, så går motoren i gang. Men du har også muligheden for at stemmestyre dine gardiner via Aluproffs hjemmeautomatik, Somfy Tahoma boksen, og en tilkoblet ”hjemmeassistent”, som Alexa, Google Home og Siri, hvor du med en simpel kommando, får gardinerne til at køre.

google home

INTELLIGENTE GARDINSKINNER

Med vores hjemmeautomatik kan du også styre gardinerne med din smartphone, din tablet eller dit smartwatch. Du kan sørge for, at de automatisk trækkes fra, når du kommer hjem, eller indstille dem til at trække fra og for mens du er på arbejde, i sommerhuset, eller sågar på ferie i udlandet.

Elektriske gardinskinner fås med en midte- eller sideplaceret åbning, og passer diskret ind i din boligindretning. Motoren er stabil og meget stille, og kan være trådløs og batteridrevet, hvis du ønsker det, helt uden ledninger.

Aluproffs intelligente gardinskinner giver dig fuld frihed til at styre dine gardiner, og sikrer både dit privatliv og dit hjem