FÆLLESSKAB OG MANGFOLDIGHED

E_SDG_PRINT-08

VERDENSMÅL 8

ALUPROFF SKAL VÆRE EN GOD, SUND OG ATTRAKTIV ARBEJDSPLADS. VORES DEFINITION AF DETTE, ER EN ARBEJDSPLADS, HVOR MEDARBEJDERNE HAR TILLID TIL LEDELSEN, ER STOLTE AF DERES ARBEJDE OG FØLER FÆLLESSKAB MED DERES KOLLEGAER. ALUPROFF ER ET STED, HVOR ARBEJDSMILJØET ER EN TOP-PRIORITET. HVOR KOLLEGAER TALER MED HINANDEN, OG IKKE OM HINANDEN.
HVOR DER ER PLADS TIL MANGFOLDIGHED, OG HVOR DER IKKE SKELNES MELLEM ETNICITET, KØN ALDER ELLER RELIGIØS OVERBEVISNING. HVOR VI ER NYSGERRIGE PÅ OG VÆRNER OM HINANDEN. OG HVOR VI AKTIVT SØGER AT STØTTE, PRÆGE OG INSPIRERE VORES SAMARBEJDSPARTNERE.

ALUPROFFS INITIATIVER

VILKÅR OG ARBEJDSFORHOLD
VI STRÆBER NATURLIGVIS EFTER AT SIKRE ORDENTLIGE VILKÅR OG ARBEJDSFORHOLD FOR VORES ANSATTE OG FØLGER DANSK LOVGIVNING PÅ OMRÅDET. DERTIL GIVER VI VORES MEDARBEJDERE FORDELE SOM BETALT TANDFORSIKRING, FLEKSIBILITET I ARBEJDSTIDER OG MULIGHED FOR DYGTIGGØRELSE VIA UDDANNELSE OG KURSER.
SOCIAL INKLUSION OG LIGESTILLING
HOS ALUPROFF HAR VI FOKUS PÅ LIGELIG FORDELING I ANSÆTTELSE AF BÅDE MÆND OG KVINDER I ALLE ALDRE, OG HAR ALTID FUNDET DET NATURLIGT, OG I HØJ GRAD OGSÅ BERIGENDE, AT ANSÆTTE OG INKLUDERE MEDARBEJDERE MED DYSFUNKTIONER, MEDARBEJDERE FRA TRANGE KÅR ELLER MED UDFORDRENDE BAGGRUND.
TRYGHED PÅ ARBEJDSPLADSEN
NATURLIGVIS LEVER VORES DANSKE PRODUKTIONSFORHOLD OP TIL ALLE SIKKERHEDSREGLER OG GÆLDENDE LOVGIVNING. GENNEM VORES CODE OF CONDUCT SÆTTER VI STANDARDER FOR UNDERLEVERANDØRER IFT. ANSTÆNDIGHED OG SIKKERHED. VI MODSÆTTER OS BRUG AF BØRNEARBEJDE, MODERNE SLAVEHANDEL OG LIGNENDE. VI ØNSKER AT VORES COD GENERELT SKAL PRÆGE REGULERING AF ARBEJDSFORHOLD SOM LÆNGDEN AF ARBEJDSUGER, PAUSER, LØN ETC. HOS VORES UNDERLEVERANDØRER.