HÅNDVÆRK

KLASSISK HÅNDVÆRK SIDEN 1949

Håndværk er den ædle kunstfærdighed, hvormed standardvarianter forædles til unikke og personlige løsninger. Ifølge Gyldendals leksikon er håndværk: udførelse med håndkraft af et arbejde, hvorved råstoffer bearbejdes til færdige produkter.

En blanding af nedarvet know-how og innovative ideer – håndværket og produktudviklingen – har lagt kimen til, hvem Aluproff er i dag.

Således har håndværket, forædlingen, altid, siden virksomheden blev etableret i 1949, været en kernekompetence for Aluproff, og er det fortsat i dag – muligvis i højere grad end nogensinde før.

STOLTE TRADITIONER.

STOLTE TRADITIONER

Som 3. generation af familievirksomheden, har Aluproff i dag udviklet sig til et livsstilsbrand, som designer, skaber, udvikler og hylder klassiske danske designværdier.

De stolte håndværkstraditioner videreføres, med 70 års ekspertise kombineret med moderne teknikker, til at skabe innovative, skræddersyede løsninger.

Fra vores værksted i Brøndby videreføres vores stolte designhistorie, når vi hver dag stræber efter at skabe moderne, kundetilpassede løsninger.

Hvert eneste produkt, der forlader vores base i Danmark, afspejler vores kompromisløse tilgang til kvalitet, i kombination med dansk design og håndværk.

HÅNDVÆRK, DESIGN & MATERIALER

plast

Plast

Vi har ikke længere egen plastvirksomhed men kendskabet til råvaren er stadig intakt. Aluproff er Operation Clean Sweep ambassadør og har afgivet et løfte om at påvirke leverandørkæden til nul spild af plastgranulat og til at forebygge, at plast ender i havet.

overflade

Overflader

Målet for den perfekte skinne er at være både æstetisk og lydløs med en optimal glideevne og her spiller overfladefinish en essentiel rolle. Vores skinner leveres med enten pulver-lakeret, anodiseret eller børstet overflade og vores miljøbevidste leverandører er de bedste i branchen.

design og produktion

DESIGN & PRODUKTUDVIKLING

For Aluproff er produktudvikling og design kernekompetencer og for os er det altafgørende, at og design levere produkter af højeste kvalitet. Vi elsker at nørde med funktionalitet og æstetik, og tilstræber konstant at gøre processer og produkter mere effektive og bæredygtige

Aluminium

ALUMINIUM

Vi køber årligt op mod 500 tons aluminium, som ekstruderes på aluminiumsværker med bæredygtig produktion. Aluminium kaldes det grønne metal, da det er 100% genanvendeligt, langtidsholdbart og velegnet til en lang række formål som kræver stor styrke og lav vægt.