HÅNDVÆRK, DESIGN & MATERIALER

100% fokus på skinner, stænger og tilbehør forpligter

Hos Aluproff er vi dedikerede fagspecialister, som konstant forfiner og gentænker produkter og processer, med fokus på kvalitet, æstetik og funktionalitet – og altid med respekt for mennesker og miljø. Ved at fastholde fokus på vores kerneområde, har vi muligheden for at gå i dybden og specialisere os på tværs af hele produktporteføljen. Kald os bare nørder, det tager vi som et kompliment.

Vi ser det som vores forpligtelse, ikke blot at forholde os til, men aktivt minimere vores miljømæssige fodaftryk. Således tilstræber vi altid at præsentere løsninger, hvor effektivitet og bæredygtighed går hånd i hånd.

Kun det bedste er godt nok!

Derfor stiller vi ikke alene store krav til interne processer og kompetencer, hvor vi konstant arbejder med løbende forbedringer, men også til vores nøje udvalgte underleverandører. Med et mål om at levere bæredygtige produkter og løsninger af højeste kvalitet, tilstræber vi fuld gennemsigtighed i forsyningskæden, og samarbejder med dygtige og dedikerede underleverandører, som lever op til vores høje standarder og deler vores grundlæggende værdier.

Vi udvælger og indkøber vores råvarer med største omhu og sætter en ære i at kunne tilbyde vores kunder produkter af de bedste materialer, i den bedste kvalitet.

UDVALGTE MATERIALER

Aluminium

ALUMINIUM

Vi køber årligt op mod 500 tons aluminium, som ekstruderes på aluminiumsværker med bæredygtig produktion. Aluminium kaldes det grønne metal, da det er 100% genanvendeligt, langtidsholdbart og velegnet til en lang række formål som kræver stor styrke og lav vægt.

plast

PLAST

Vi har ikke længere egen plastvirksomhed men kendskabet til råvaren er stadig intakt. Aluproff er Operation Clean Sweep ambassadør og har afgivet et løfte om at på virke leverandørkæden til nul spild af plastgranulat og til at forebygge, at plast ender i havet.

overflade

OVERFLADER

Målet for den perfekte skinne er at være både æstetisk og lydløs med en optimal glideevne og her spiller overfladefinish en essentiel rolle. Vores skinner leveres med enten pulverlakeret, anodiseret eller børstet overflade og vores miljøbevidste leverandører er de bedste i branchen.

DESIGN, PRODUKTUDVIKLING & HÅNDVÆRK

design og produktion

DESIGN & PRODUKTUDVIKLING

Hos Aluproff er produktudvikling og design kernekompetencer og for os er det altafgørende, at levere produkter af højeste kvalitet. Vi elsker at nørde med funktionalitet og æstetik, og tilstræber konstant at gøre processer og produkter mere effektive og bæredygtige.

Håndværk

HÅNDVÆRK

Hvert eneste produkt, der forlader vores base i Danmark, afspejler vores kompromisløse tilgang til kvalitet, samt vores passion for dansk design og stolte håndværkstraditioner. Mere end 70 års ekspertise bliver kombineret med moderne teknikker, til at skabe innovative, skræddersyede løsninger.