HORISONT

2022 deco kollektion

DECOSTÆNGER OG -SKINNER
TIL SKANDINAVISKE HORISONTER

Må vi introducere HORISONT, vores nye kollektion af decostænger og -skinner, kreeret til at indramme de nordiske horisonter.

Gennem et helt særligt udvalg af dekorative finishes kombineret med arkitekturens klassiske former, har vi sammensat en ny kollektion af decostænger og -skinner, der giver gardinet en ekstra dekorativ detalje.

Find kollektionen hos din nærmeste Aluproff forhandler.

Dedar stof på Horisont stang
Horisont i børstet messing

GIV DINE GARDINER EN EKSKLUSIV DETALJE

Med HORISONT kollektionen har vi introduceret helt nye metaller, såsom børstet og bruneret messing, samt ædelstål, der for første gang bliver en del af vores sortiment.

Kollektionen indeholder et udvalg af dekorative stænger i messing, ædelstål eller aluminium, samt tilhørende aluminiumsskinner i samme finishes.

Vi har kurateret HORISONT kollektionen til perfekt at omfavne de smukke nordiske horisonter. Alle materialer og styles er udvalgt til at komplimentere tidens mest populære gardinstoffer, herunder hør, uld og velour.

Herudover er kollektionen inspireret af de mest populære materialer fra dansk møbeldesign.

HORISONT indeholder et udvalg af stænger og skinner i forskellige former og designs. Herunder:

Runde gardinstænger og -skinner
Kvadratiske gardinskinner
Rektangulære gardinskinner
Trapezformede gardinskinner
Ovale gardinskinner
Elektriske gardinskinner

Uanset hvilken gardinstang- eller skinne du ønsker, kan du vælge mellem en række lækre finishes, dekorative afslutninger, beslag, m.m.

HORISONT kollektion forhandles af et udvalg gardinspecialister Danmark over. Kontakt os  på telefon + 45 4360 0063 eller aluproff@aluproff.dk og bliv henvist til din nærmeste HORISONT forhandler.

Alle produkterne i HORISONT kollektionen er ekstruderede og færdig-producerede i Europa.

Aluproff har siden 1949 leveret speciallavede gardinløsninger fra egen fabrik i Danmark, hvor store dele af sortimentet forsat samles og færdiggøres i hånden.

EKSKLUSIVE FINISHES

Børstet messing

Ædelstål

Krom

Bruneret messing

ALUPROFF HORISONT

Ved at vælge gardinstænger i eksempelvis messing kan man give sin gardinløsning et eksklusivt løft, når det halvædle metal kombineres med tidens populære boligtekstiler, såsom hør, uld og ikke mindst velour.

13 former & designs
19 farver & finishes
Udvalg af dekorative afslutninger til hver profil
Tilbehør udført i samme metal/finish som profilen
Beslag til både væg- og loftmontering

Horisont skinne

FIND DIN HORISONT FORHANDLER

BLIV INSPIRERET AF ‘HORISONT’ PROJEKTER

Cille Grut Hos Royal Copenhagen
Royal Copenhagen

“Gardinstangen i lækker, børstet messing er meget moderne og fin og blender så flot ind i den rolige setting. På den måde bliver den en del af indretningen” forklarer Cille Grut.

M.E.S.H.

HORISONT dannede rammerne for udstillingen, da Summerbird gik sammen med Marianne Eriksen Scott-Hansen om lanceringen af “The Gift”. Valget faldt på eksklusiv bruneret messing.

Blog

En gardinskinne eller -stang i metalfinish kan være et lille kunstværk i sig selv. Metallet giver gardinerne et eksklusivt løft og kan spille sammen med gardinstoffet og dit øvrige interiør.