specialedesigende skinner hos Aluproff som har ledige job

JOB HOS ALUPROFF

Aluproff er Skandinaviens største leverandør af gardinstænger og gardinudstyr. Siden 1949 har vi skabt gardinstænger og gardinudstyr med respekt for danske design- og håndværkstraditioner.

Vi designer, udvikler og leverer gardinsystemer af højeste kvalitet.

Aluproff har base i Brøndby men vi eksporterer til 55 lande verden over.

Søger du job hos Aluproff bliver du del af en virksomhed, hvor respekt for mennesker og miljø er højt prioriteret.

En god arbejdsplads

Det er vigtigt for os, at Aluproff er en god, sund, sikker og attraktiv arbejdsplads. Et sted, hvor vi alle trives, både socialt og fysisk. En arbejdsplads, hvor medarbejderne har tillid til ledelsen, er stolte af deres arbejde og føler fællesskab med deres kollegaer. Og et sted hvor der er fleksibilitet til at få balance mellem arbejde og privatliv.

Hos Aluproff er der plads til mangfoldighed, og vi skelner ikke mellem etnicitet, køn, alder eller religiøs overbevisning. Aluproff er et sted, hvor vi er nysgerrige på og værner om hinanden. Hvor vi hver dag arbejder sammen for at skabe en god arbejdsplads.

INDKØBER SØGES

Indkøber hos Aluproff

Hos Aluproff er vi på en spændende rejse med fokus på meningsfuld vækst, hvortil vores indkøbsindsats og relationer med leverandørerne spiller en væsentlig rolle.

Vi søger derfor nu en Indkøber, som kan bidrage til at skabe værdi for både virksomhedens produkter og interessenter, og drive indkøbsprocessen fra behov til levering, med henblik på at øge vores serviceniveau, sikre effektive og optimerede indkøbsprocesser og styrke relationen til vores leverandører.

Som førende udbyder af gardinskinnesystemer og -løsninger til professionelle fagfolk i gardin- og interiørbranchen, tilstræber vi hos Aluproff altid at levere løsninger, som imødekommer kundens unikke behov og kvalitetskrav. Hertil er rollen som Indkøber helt essentiel.

Dine primære opgaver

– Indkøbsopgaver på operationelt niveau, herunder planlægning, håndtering og opfølgning af indkøbsordrer og ordrebekræftelser.

– Vedligeholdelse af varekartoteket i ERP-systemet (NAV), herunder tilsikre høj datakvalitet og nødvendig dokumentation.

– Sikre korrekte og fyldestgørende lagerniveauer.

– Sikre ansvarlig leverandørstyring, med udgangspunkt i virksomhedens Code of Conduct, herunder evaluering og løbende dialog med leverandørerne.

– Produktansvar, herunder kvalitetskontrol og reklamationsbehandling.

– Koordinering med Salg, Marketing og Lager, samt øvrige interne interessenter.

Du kommer til at referere til virksomhedens Produkt- & Kvalitetschef.

Din profil

Vi forestiller os at den rette kandidat har erfaring fra en lignende stilling.

Som person er du positiv og empatisk.

Du evner at bygge relationer, er drevet af passion for kvalitet og for at levere service og værdi for vores interne og eksterne kunder, på et enestående højt niveau.

Du har et stærkt personligt drive, og er i besiddelse af stor vedholdenhed, kombineret med evnen til at være en god holdspiller.

Du har en naturlig passion for bæredygtighed, og har måske erfaring med miljørigtigt indkøb.

Gerne med en relevant uddannelsesmæssig baggrund.

Herudover er du struktureret, velorganiseret og i besiddelse af en høj integritet.

Du er vant til at arbejde sammen med mange forskellige persontyper og evner at møde alle i øjenhøjde.

Du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Du er analytisk stærk, behersker Excel på avanceret niveau og har generelt stærke IT-kompetencer. Erfaring med NAV vil være en fordel.

Vi tilbyder

Frihed under ansvar i en velkonsolideret, international virksomhed, hvor fællesskab, positiv kommunikation og kundetilfredshed er nøgleord, og hvor der er mulighed for både personlig og faglig udvikling.

En travl og udfordrende dagligdag i moderne og uformelle omgivelser, med alsidige arbejdsopgaver, hvor medarbejdertrivsel og motivation vægtes højt, samt et team af dygtige kollegaer, som hjælper og støtter hinanden.

Herudover tilbyder vi en attraktiv lønpakke med pension, sundheds- og tandforsikring.

Ansøgning eller spørgsmål til stillingen bedes rettet til: 

PIA LUND 

HR & ØKONOMICHEF 

job@aluproff.dk 

ALUPROFF A/S 

MIDTAGER 9 

2605 BRØNDBY 

T+45 4360 0063

Job hos Aluproff som lagermedarbejder
Job hos Aluproff som lagermedarbejder
Job hos Aluproff som lagermedarbejder
job hos aluproff som produktionsmedarbejder
Job hos Aluproff med at lave gardinskinner til hele verden