OVERFLADER

OVERFLADER

Målet for den perfekte skinne er at være både æstetisk og lydløs. At være noget, som ikke blot komplementerer gardinet, men tilføjer det værdi i form af en let, svævende bevægelse og et fuldendt visuelt udtryk. For at nå dette mål er overfladen helt essentiel!

Overfladen er først og fremmest profilets ansigt udadtil. Men der er også de mindre synlige overflader, herunder f.eks. inde i glidesporet, hvor korrekt finish er essentiel for opnåelse af den optimale glideevne, som er topmålet for Aluproffs skinner.

Vi går altid efter at skabe en overflade, som dels understøtter det visuelle udtryk, og dels sikrer optimal funktionalitet.

overflader
lakeret anodiseret eller børstet

LAKERET, ANODISERET ELLER BØRSTET

Vores skinner leveres med enten lakeret, anodiseret eller børstet overflade, og lakerede profiler udgør mere end 80% af vores samlede salg. I 2021 udfases anodisering helt og erstattes af lakering. Sølvlakerede skinner bibeholder overfladens smukke sølvnuance og højner skinnens funktionalitet. Dertil er anodisering en stor miljømæssig belastning sammenlignet med lakering af skinner. Så vores forhandlere får fremover skinner med endnu bedre glideevne samtidig med at vi gør en stor forskel for miljøet.

Vi samarbejder også her med de absolut bedste leverandører i branchen, herunder blandt andre Danmarks største virksomhed indenfor pulverlakering, Dancolor, for hvem kvalitet og miljø står meget højt på prioriteringslisten, med certificeringer indenfor både miljøledelse (ISO 14001) og kvalitet efter tyske GSB-standarder.

Alle vores skinner tilbydes i udvalgte standardfarver, men kan leveres i alle RAL- og NCSS-farver, så løsningen tilpasses kundens specifikke projekt.

 

 

HÅNDVÆRK, DESIGN & MATERIALER

plast

Plast

Vi har ikke længere egen plastvirksomhed men kendskabet til råvaren er stadig intakt. Aluproff er Operation Clean Sweep ambas-sadør og har afgivet et løfte om at påvirke leverandørkæden til nul spild af plastgran-ulat og til at forebygge, at plast ender i havet.

design og produktion

DESIGN & PRODUKTUDVIKLING

For Aluproff er produktudvikling og design kernekompetencer og for os er det altafgørende, at og design levere produkter af højeste kvalitet. Vi elsker at nørde med funktionalitet og æstetik, og tilstræber konstant at gøre processer og produkter mere effektive og bæredygtige

Håndværk

HÅNDVÆRK

Hvert eneste produkt, der forlader vores base i Danmark, afspejler vores kompromis-løse tilgang til kvalitet, samt vores passion for dansk design og stolte håndværkstraditioner. Mere end 70 års ekspertise bliver kombineret med moderne teknikker, til at skabe innovative, skræddersyede løsninger.

Aluminium

ALUMINIUM

Vi køber årligt op mod 500 tons aluminium, som ekstruderes på aluminiumsværker med bæredygtig produktion. Aluminium kaldes det grønne metal, da det er 100% genanvendeligt, langtidsholdbart og velegnet til en lang række formål som kræver stor styrke og lav vægt.