PARTNERSKABER MED FÆLLES VÆRDIER

E_SDG_PRINT-17

VERDENSMÅL 17

SAMMEN ER VI STÆRKERE! DERFOR ARBEJDER VI OGSÅ MED INITIATIVER, SOM INVOLVERER VORES STRATEGISKE PARTNERE PÅ TVÆRS AF VÆRDIKÆDEN. MED ET MÅL OM AT LEVERE BÆREDYGTIGE PRODUKTER OG LØSNINGER AF HØJESTE KVALITET, TILSTRÆBER VI FULD GENNEMSIGTIGHED I FORSYNINGSKÆDEN. VI SAMARBEJDER MED DYGTIGE UNDERLEVERANDØRER, SOM LEVER OP TIL VORES HØJE STANDARDER OG DELER VORES GRUNDLÆGGENDE VÆRDIER.
HVOR DER ER UDFORDRINGER MED DISSE STANDARDER, FORSØGER VI AT HJÆLPE. VI UDVÆLGER OG INDKØBER VORES RÅVARER MED STØRSTE OMHU OG SÆTTER EN ÆRE I AT KUNNE TILBYDE VORES KUNDER PRODUKTER DE BEDSTE MATERIALER.

ALUPROFFS INITIATIVER

CODE OF CONDUCT
VI STILLER IKKE KUN STORE KRAV TIL INTERNE PROCESSER OG KOMPETENCER, MEN OGSÅ TIL VORES NØJE UDVALGTE UNDERLEVERANDØRER. VORES MÅL ER KUN AT ARBEJDE MED LEVERANDØRER, SOM DELER VORES VÆRDIER OG LEVER OP TIL VORES CODE OF CONDUCT. HVIS EN LEVERANDØR IKKE KAN EFTERLEVE COC, IGANGSÆTTER VI EN KONSTRUKTIV DIALOG OG TILBYDER HJÆLP OG ASSISTANCE TIL ELEMENTER, SOM IKKE LEVER OP TIL KRAVENE. DET ER ET AFGØRENDE KRAV FOR OS, AT NYE SAMARBEJDSPARTNERE LEVER OP TIL KRAVENE BESKREVET I COC.
STRATEGISKE ALLIANCER
VI IGANGSÆTTER LØBENDE ALLIANCER MED MED BÆREDYGTIGE/GRØNNE PARTNERE I ELLER UDEN FOR BRANCHEN FOR AT SIKRE OS VIDEN OG VIDENSDELING SAMT KONTINUERLIGT AT OPTIMERE VORES EGEN INDSATS. ET GODT EKSEMPEL ER SAMARBEJDET MED HYDRO OMKRING VORES BÆREDYGTIGE GARDINSKINNER.