VERDENS FØRSTE PIET HEIN SUPERELLIPSE GARDINSKINNE

Piet Hein Superellipse® gardinskinnen er skabt af Aluproff i samarbejde med firmaet Piet Hein Trading. Vi er stolte af at være med til at videreføre blot en lille del af arven fra Piet Hein og hans “poetiske design”, i en gardinskinne tegnet ud fra Superellipsens® formel.

Skinnen er den første i verden med indbygget LED spor. Den kommer i 5 flotte kollektionsfarver og med mulighed for levering i alle NCS og standard RAL farver mod tillæg .

SE DATABLAD HER

GEOMETRI OG LED

Piet Hein (1905-1996) var arkitekt, matematiker og lyriker. Han er både kendt for sine eksklusive, harmoniske designprodukter, og for sine små digte, kaldet gruk.

Med matematikkens hjælp fandt Piet Hein en harmonisk geometrisk figur som overvandt den dobbelte modsætning mellem cirkel/ellipse og kvadrat/rektangel, og resultatet blev den verdensberømte Superellipse®.

Superellipsen® er blevet brugt verden over til byplanlægning, idrætsanlæg og bygninger, og Piet Hein anvendte den selv i flere af sine berømte design.

Nu har verdens første superellipse gardinskinne set dagens lys. En skinne, der i tværsnit er formet som Piet Heins geometriske figur og som bærer hans logo. Som en ekstra, eksklusiv feature har gardinskinnen sit eget LED spor, designet til at kombineres med Aluproffs innovative LED lys, så du også får glæde af den smukke skinne – og af dit gardinstof – når det er mørkt.

Helt i Piet Heins ånd

piet hein logo