Plast

PLAST

Aluproff har igennem årtier selv haft plastproduktion, men out-sourcede for år tilbage maskinerne til en lokal plastvirksomhed, som i dag varetager den primære produktion af de vigtigste plastkomponenter.

Selvom maskinerne er væk, er kendskabet til råvaren intakt, og vores store know-how på området hjælper os ikke alene til at træffe de mest hensigtsmæssige valg omkring materialesammensætning, men giver os også viden omkring håndtering og genanvendelse af spildproduktet.

plast eller produktudvikling
operation clean sweep

OPERATION CLEAN SWEEP

Aluproff er Operation Clean Sweep ambassadør. Det betyder, at vi som ikke-plastproducent har afgivet et løfte om aktivt at påvirke leverandørkæden til at arbejde mod nul spild af plastgranulat og dermed at forebygge, at plast ender i havet.

HÅNDVÆRK, DESIGN & MATERIALER

Aluminium

ALUMINIUM

Vi køber årligt op mod 500 tons aluminium, som ekstruderes på aluminiumsværker med bæredygtig produktion. Aluminium kaldes det grønne metal, da det er 100% genanvendeligt, langtidsholdbart og velegnet til en lang række formål som kræver stor styrke og lav vægt.

overflade

Overflader

Målet for den perfekte skinne er at være både æstetisk og lydløs med en optimal glideevne og her spiller overfladefinish en essentiel rolle. Vores skinner leveres med enten pulver-lakeret, anodiseret eller børstet overflade og vores miljøbevidste leverandører er de bedste i branchen.

design og produktion

DESIGN & PRODUKTUDVIKLING

For Aluproff er produktudvikling og design kernekompetencer og for os er det altafgørende, at og design levere produkter af højeste kvalitet. Vi elsker at nørde med funktionalitet og æstetik, og tilstræber konstant at gøre processer og produkter mere effektive og bæredygtige

Håndværk

HÅNDVÆRK

Hvert eneste produkt, der forlader vores base i Danmark, afspejler vores kompromis-løse tilgang til kvalitet, samt vores passion for dansk design og stolte håndværkstraditioner. Mere end 70 års ekspertise bliver kombineret med moderne teknikker, til at skabe innovative, skræddersyede løsninger.