Hos a place to har Aluproff leveret gardinskinner

A place to

CASE

Hos A Place To i Esbjerg har Brandsborg gardiner skabt det smukkeste gardindesign til fællesområderne med sorte Aluproff 2001 og 5001 skinner. A Place To er et nyt co-living koncept, der tilbyder en række møblerede udlejningsboliger af forskellig størrelse til unge. Samt fleksibilitet, cool faciliteter og fællesskab.

flotte gardiner som rumdeler i a place to
Aluproff 5001 gardinskinner og gardindesign fra Brandsborg gardiner hos a place to
valsede 5001 skinner fra Aluproff

Elegant rumdeler

Den stemningsfulde lounge hos A Place To har bløde sofaer, hyggelige læsekroge, arbejdsborde og gynger. Her har Brandsborg gardiner med en valset, sort Aluproff 5001 skinne, skabt et rum i rummet. Den store cirkelrunde skinne og de tætte, bløde gardiner, danner en hule, som kan åbnes og lukkes som man lyster.

5001 fungerer perfekt med vores 6035 wave rulleglider som skaber flotte bølger i stoffet. Bølgerne reflekterer lyset, som falder fra den smukke lysring.

Mange muligheder

Vores 5001 profil blev oprindelig designet til tekniske gardinløsninger på hospitaler og sundhedsfaciliteter. Men da kabineskinnen har en bred vifte af muligheder for montering, bukning og valsning er den også populær til andre formål. Herunder som rumdeler, til loftgardiner og til badeværelser.

Skinnen kommer i standardfarverne hvid, sølv – og sort som er valgt i denne case. Desuden kan den leveres i alle RAL farver mod tillæg.

Hos a place to Gardindesign fra Brandsborg gardiner i
Hos a place to. Aluproff 2001 gardinskinner og gardindesign fra Brandsborg gardiner i
Hos a place to. Aluproff 2001 igardinskinenr og gardiner fra Brandsborg

Flotte kontraster

I fællesområdet Staytion hænger de smukkeste, orange gardiner på sorte Aluproff 2001 skinner. De sorte skinner danner en flot kontrast til de rå vægge og lofter og til de orange gardiner i både tæt og gennemsigtig vævning.

Profil 2001 er en diskret og stilfuld smalbaneprofil med et 4 mm glidespor. Den allerførste 2001 udgave blev ekstruderet tilbage i 1983 og den har lige siden været en af vores mest populære gardinskinner hos både private og arkitekter. 2001 fås i 5 standardfarver, hvid, sort, guld, sølv og bronze, og ligesom 5001, i alle RAL farver mod tillæg.

 

Se endnu et flot eksempel på en valset 5001 skinne

sorte 2001 skinner fra Aluproff og gardindesign fra Brandsborg gardiner
A Place To. 5001 fungerer perfekt med vores 6035 wave rulleglider og på billederne her kan man se de flotte bølger i stoffet som reflekterer lyset, som falder fra den smukke lysring.