I am not what you see af Lilibeth Cuenca Rasmussen på Copenhagen Contemporary. Værket indeholder Aluproff 5001 gardinskinne i hvid.

Copyright: CC / David Stjernfeldt

Copenhagen Contemporary/ Lilibeth Cuenca Rasmussen

CASE

I am not what you see er navnet på en udstilling på Københavns internationale kunstcenter, Copenhagen Contemporary.

Her stiller video- og performancekunstner Lilibeth Cuenca Rasmussen skarpt på nomadelivet og på, hvad der sker for nomaderne, når de rammes af en pandemi. Når de ikke længere frit kan krydse grænser eller forene deres dobbelte nationalitet.

QUADRIPOINT

Til værket Quadripoint, har vi valset en 130 meter lang Aluproff 5001 skinne i hvid. Skinnen bugter sig rundt i den kæmpe sal med florlet hvidt genbrugsstof der både fungerer som rumdeler og gardin.

Den teknisk udfordrende opgave resulterede i, at vi valsede vores længste skinne nogensinde – til et helt unikt og smukt resultat.

I am not what you see af Lilibeth Cuenca Rasmussen på Copenhagen Contemporary. Quadripoint indeholder Aluproff 5001 gardinskinne i hvid.
I am not what you see af Lilibeth Cuenca Rasmussen på Copenhagen Contemporary. Værket indeholder Aluproff 5001 gardinskinne og skaber labyrinter.

Copyright: CC / David Stjernfeldt

I am not what you see af Lilibeth Cuenca Rasmussen på Copenhagen Contemporary. Værket indeholder Aluproff 5001 gardinskinne og skaberbaggrund til performance.

Copyright: CC / David Stjernfeldt

En leg med gardinstænger

Udstillingen består af fire monumentale skulpturer med hvert sit navn, der på forskellig vis krydser arkitektur, kostumer og boformer.

Værket Quadripoint har mindelser om en tipi. Skulpturens stofgardiner, ophængt på den lange skinne fra Aluproff, er forankret af ti tunge koralsten.

Ud over at opløse sin egen form kan Quadripoint forvandle udstillingsrummet fuldstændigt, når Lilibeth Cuenca Rasmussen aktivt bruger skinnen og gardinet i sin performance “Cocktail”. Stoffet bliver både anvendt som scenetæppe og grænsemarkør under performancen.

Skinnen skaber nye rum og labyrinter, samt omkranser og løfter værket.

I am not what you see af Lilibeth Cuenca Rasmussen på Copenhagen Contemporary. Værket indeholder Aluproff 5001 gardinskinne ophængt på hvide loftstøtter
I am not what you see af Lilibeth Cuenca Rasmussen på Copenhagen Contemporary. Værket indeholder Aluproff 5001 gardinskinne og er et af fire værker

Copyright: CC / David Stjernfeldt

I am not what you see af Lilibeth Cuenca Rasmussen på Copenhagen Contemporary. Værket indeholder Aluproff 5001 gardinskinne og skaber nye rum i rummet
Et kig nedefra på I am not what you see af Lilibeth Cuenca Rasmussen på Copenhagen Contemporary. Værket indeholder Aluproff 5001 gardinskinne

Værker man kan sanse

Copenhagen Contemporary viser installationskunst skabt af samtidskunstens verdensstjerner og nye talenter.

CC har til huse i den prægtige gamle B&W-svejsehal, der med sine 7.000 m2 er særligt velegnet til at udstille de teknisk og pladskrævende formater, som mange samtidskunstnere arbejder i.

Copenhagen Contemporary giver mulighed for at opleve kunsten på nye måder, da man ofte kan gå ind i og sanse værket med hele kroppen, hvilket er tilfælder med Lilibeth Cuenca Rasmussens udstilling.

I am not what you see og vores specialfremstillede 5001 skinne kan opleves på Copenhagen Contemporary indtil den 5. september.

Se en video fra udstillingen

Se endnu et flot eksempel på en valset 5001 skinne

I am not what you see af Lilibeth Cuenca Rasmussen på Copenhagen Contemporary. Værket indeholder Aluproff 5001 gardinskinne og stoffet er forankret med koralsten
I am not what you see af Lilibeth Cuenca Rasmussen på Copenhagen Contemporary. Værket indeholder Aluproff 5001 gardinskinne I hvid som bugter sig i det store rum..

Copyright: CC / David Stjernfeldt

I am not what you see af Lilibeth Cuenca Rasmussen på Copenhagen Contemporary. Værket indeholder Aluproff 5001 gardinskinne og kunstneren bruger aktive skinnen med genbrugsstof.

Copyright: Copenhagen Contemporary