Verpan dansk design med Aluproff skinner

Dansk design X Aluproff

CASE

Sammen med flot gardindesign skabte gardinsskinner fra Aluproff en smuk baggrund for noget af cremen af dansk design, under 3daysofdesign festivalen i København.

Vi udstillede i Nationalmuseets historiske bygning, Kongernes Lapidarium, som en del af DDcated designhub. Men man kunne også finde vores gardinskinner flere andre steder i København.

Vi besøgte nogle af de flotte showrooms med fotograf Pernille Greve og viser nogle eksempler her.

Please wait to be seated fik smukke gardiner

File under Pop og Nuura / by &Drape

Frederiksgade 1 er ubetinget ét af Københavns smukkeste designhuse. Huset rummer en stor mangfoldighed af dansk design, lige fra de klassiske designikoner af Wegner, Finn Juhl og Nanna Ditzel til nye dygtige designere.

I løbet af 3 Days of Design var huset fyldt op med besøgende og smukt design fra flere virksomheder, heriblandt File Under Pop, &Drape og Nuura.

Gardiner til showroom

File Under Pop skaber gulve, vægge og lofter i et kurateret univers af farver og taktile teksturer, mens Nuura lighting står for sensuelle, æstetiske lamper i nordisk stil.  

&Drape havde sat deres kompetente og kreative præg på gardindesignet i begge showroom.

Gardiner hos File under pop
&Drape showroom and Aluproff rails
smukke gardiner hos Nuura paa Aluproff skinner

Verpan / by Living art

I showroomet hos Verpan havde Living Art skabt et fantastisk univers af gardiner som omfavnede de ikoniske kreationer af den danske designpioner Verner Panton.

Verner Pantons design var omgivet af smukke gardiner i velour og i farverige, florlette stoffer.

Verpan danish design and Aluproff rails
Verpan danish design and Aluproff rails

&Tradition / by Design Gardiner

& Tradition både genudgiver designikoner og skaber fremtidige klassikere i samarbejde med anerkendte internationale designere.

På &Traditions udstilling havde Design Gardiner skabt en fantastisk baggrund for blandt andet Flower Pot lysekronen – og for en kat at spadsere på.

Dansk design ikon flowerpot

Carl Hansen & Son / by &Drape

Hos Carl Hansen og Søn i Bredgade, er det moderne og æstetiske gardindesign fra & Drape med til at danne en smuk baggrund for de tidløse danske designklassikere såvel som for kunstværker.

dansk design Aluproff skinner
design classics and Aluproff curtain rails
Carl Hansen & Son, curtaindesign &Drape

Royal Copenhagen / by Aluproff

Hos Royal Copenhagen havde man skabt et sanserigt univers med havet som tema. Stænger fra vores kommende decostangserie fik lov til at spille rollen som rumdelere og deltagere i det smukke sceneri.

Brdr.Kruger / by &Drape

Brdr. Krüger er et dansk møbel brand med en kollektion i konstant udvikling. Vores skinner blev anvendt til en flot niche, en dørskjuler og til smukt gardindesign i vinduerne.

Bdr Kruger danish heritage design with curtains

Astep / by Arne Aksel

På Esplanaden danner gardindesign fra ARNE AKSEL baggrund til de innovative lamper hos Astep design. Gardinerne fungerer som rumdelere og tilføjer rummet atmosfære. Stoffet fra Kvadrat er et perfekt match til de flotte lamper.

FOREST BATHING

ARNE AKSEL havde skabt sit eget smukke univers under 3days. Farven grøn dominerede med temaet forest bathing.

Foto: Arne aksel
Foto: Arne aksel

Find flere cases

Vi føler os meget taknemmelige over at have så mange talentfulde forretningspartnere både i Danmark og over hele verden.

Under CASES kan du finde flere smukke eksempler på gardindesign.