gardindesign fra Anddrape

Haaning collection

CASE

Hos Haaning Collection i Bagsværd har &Drape skabt det flotteste bagtæppe for udstillingen i det unikke bilmuseum. De bølgende stoffer på profil 2500 og Glydea motortrækskinner fra Aluproff, spiller med og mod de blanke metaller og flotte former i rummet. Tag med en tur i Haaning Collections oplevelsesunivers og nyd både gardindesign og lidt af den imponerende bilsamling.

Aluproff gardinskinne hos Haaning collection
Gardinskinner fra Aluproff hos Haaning Collection
Haaning Collection Aluproff skinner
Bilmuseum Haaning Aluproff skinner

Største privatsamling

Erik Haanings bilsamling er den største familieejede her til lands, og tilmed en af de ældste. Haaning Collection består af en fin blanding af hverdags- såvel som liebhaverbiler, der beskriver de forskellige perioder gennem bilens historie. Det er med andre ord biler, som de fleste mennesker kan relatere til – direkte eller indirekte.

Haaning Collection er en fascinerende kulturhistorisk kulisse som kan udforskes af folk i alle aldre. Her er biograf og legeplads, café og orangeri, esport SIM racing og racerbane, eventfaciliteter samt autohotel og kontorhotel.

Haaning collection Aluproff motorskinner
Aluproff på Haaning
Aluproff gardinskinner hos Haaning Collection
AndDrape gardiner på Haaning
gardiner fra anddrape hos haaning
Samling af modelbiler hos Haaning collection
Aluproff Glydea skinner hos Haaning collection
Haaning collection
2500 skinner hos Haaning Collection
Bilmuseum Haanning
Gammel bil hos Haaning Collection med Aluproff skinner

Museet vil vække minder for en del og starte samtaler for de fleste. De lækre gardinstoffer med wave skaber en intim og hyggelig indretning og bliver en slags installationer i sig selv.

Vi kan kun anbefale et besøg på dette fantastiske sted.

Kilde: Haaning Collection
Foto: Aluproff