SUSTAIN

ANSVARLIGE PRODUKTER

ANSVARLIG PRODUKTION, CIRKULÆRE MATERIALER

Hos Aluproff er vi meget bevidste om vores sociale og miljømæssige ansvar og vi tror på at vi kan være en drivkraft for positiv forandring. Som en del af vores arbejde med ansvarligt forbrug og produktion, har vi nået en vigtig milepæl med lanceringen af en konstant voksende serie af ansvarligt gardinudstyr under navnet “SUSTAIN”.

Alle produkter mærket med vores SUSTAIN logo er lavet af mere cirkulære materialer, er etisk fremstillede, produceret med lavere CO2 udledning og er fuldt genanvendelige. 

VÆLG ANSVARLIGT, OG SE EFTER AP SUSTAIN LOGOET

Sustain logo sort
2005 CIRCAL®, Green Leaf
2001 Circal hos Helle Flou
2001 CIRCAL®, white

CIRCAL® GARDINSKINNER

Vores 2001 CIRCAL® og 2005 CIRCAL® skinner er ansvarlige versioner af vores markedsledende klassikere.

Begge skinner er ekstruderet i Sverige af Norsk Hydro og er lavet af minimum 75% post-forbruger aluminium. Dette resulterer i et lavere CO2 fodaftryk på 2,3 kg pr. kg. ekstruderet aluminium – hvilket til sammenligning er 73 % mindre end det gennemsnitlige for primær aluminium, der forbruges i Europa.*

Siden vores lancering af  2001 og 2005 CIRCAL® sidste år er produktionen af yderligere syv CIRCAL®-skinner gjort klar, og flere nye er under udvikling. Læs mere længere nede på siden.

TILBEHØR I 100 % GENANVENDT NYLON

Vores seneste tiltag i SUSTAIN serien er indenfor vores tilbehørsprogram. Nyt tilbehør er blevet designet i 100 % genbrugsmaterialer til vores 2005 CIRCAL® skinne, i limited edition farverne Green Leaf og Coastal Blue fra Jotun Lady.

Således tilbyder nu vi den første komplette gardinskinne i helt og delvist genanvendte materialer: En skinne lavet af Hydro CIRCAL® aluminium, samt et beslag, en glider og en endekappe lavet af 100 % genbrugt nylon. Læs mere i Sustain folderen på linket nedenfor.

Mere tilbehør følger snart.

complete SUSTAIN track
005-CIRCAL®_Coastal-Blue_
2005 CIRCAL®, Coastal Blue

Hydro CIRCAL® 75R aluminium består af min. 75 % genanvendt (end-of-life) og max. 25% primær aluminium.

Det er ekstruderet af Norsk Hydro i Vetlanda, Sverige, udelukkende ved brug af vedvarende energi.

CO2 udledningen er rekordlav: 2,3 kg. pr. kg. aluminium.

Hydro CIRCAL® 75R er DNV, GL og epd® certificeret.

CIRCAL® serien omfatter 9 gardinskinner produceret i Hydro CIRCAL 75R®:

2001®, 2005 ® og 5408 CIRCAL® er allerede blevet lanceret.

2668 CIRCAL®, 2694 CIRCAL®, 2690 CIRCAL®, 1005 CIRCAL®, 1200 CIRCAL® og 1300 CIRCAL® er i produktion, dvs. maskinerne hos Hydro er indstillet til at producere næste batch i Hydro CIRCAL®.

Dertil er vi i øjeblikket ved at udvikle flere skinner i CIRCAL® versioner: AP 0502, AP 1100, AP 9001.

Art.nr. 4034 beslag, art.nr. 4050 glider og art. nr. 4087 endekappe er lavet i 100 % genbrugsnylon.

De er fremstillet i Lynge, Danmark, og bruger kun vedvarende energi. Se farvespecifikationer i SUSTAIN folderen.

Mere tilbehør følger snart.

SUSTAIN produktserien er vores måde at vejlede dig i at vælge produkter med mindre miljøbelastning.

Med en CO2 udledning på kun 2,3 kg pr. kg ekstruderet aluminium, udleder det aluminium, der bruges til vores CIRCAL® skinner, omkring 73 % mindre CO2 end det gennemsnitlige primær aluminium, der forbruges i Europa.

Derudover anslås det, at for hvert kg af plast, vi genbruger til nye produkter, sparer vi miljøet for mellem 2,1 og 2,6 kg CO2 udledning.

Aluproff har siden 1949 leveret måltilpassede gardinløsninger fra egen fabrik i Danmark, hvor store dele af sortimentet forsat samles og færdiggøres i hånden. Vi er Skandinaviens største leverandør af gardinudstyr med export til 55 lande verden over.

Med udgangspunkt i 4 af FN’s klimamål, arbejder vi struktureret på at reducere vores negative indvirkninger på miljøet og samtidig forstærke vores positive bidrag til en bæredygtig udvikling. Vi ønsker at skabe en sund og bæredygtig arbejdsplads og samtidig minimere vores miljømæssige fodaftryk med vedvarende grønne initiativer. Det kalder vi meningsfuld vækst.

SUSTAINABILITY & CIRCULARITY

Aluproff har siden 1949 skabt innovativt gardinudstyr efter de højeste håndværks- og designmæssige standarder.  

Vi har gennem de seneste år forpligtet os til at drive cirkulær og ansvarlig forretning. Det gør vi blandt andet ved at skabe langtidsholdbare produkter, en stigende del af disse i SUSTAIN serien. Og ved at integrere det vi kalder meningsfuld vækst  igennem hele vores værdikæde. 

 

LÆS MERE OM OS, SUSTAIN & CIRCAL®

PURPOSEFUL GROWTH CHART
Mere om meningsfuld vækst 

SUSTAIN produkterne blot et af mange initiativer i den filosofi, vi kalder ”meningsfuld vækst” og vi arbejder blandt andet med 4 af FN’s verdensmål i den forbindelse.

LÆS MERE

Helle Flou
2001 CIRCAL® i et privat hjem

“.. at jeg også kunne få bæredygtige gardinskinner var en positiv overraskelse. Selvfølgelig skulle jeg have det!” Helle Flou, indretningsarkitekt og interiør designer.

LÆS MERE

Hydro circal 2005
2005 CIRCAL® farver og materialer

Vi har valgt to nye limited edition farver til den populære 2005 CIRCAL® skinne, skabt i det nye, innovative Hydro CIRCAL® 75R aluminium, som består af 75 % genanvendt materiale

LÆS MERE