ALUPROFF SUSTAIN

Aluproff lancerer nu en helt ny kollektion af bæredygtige produkter under navnet ”SUSTAIN”. Det sker som et led i vores målsætning omkring ansvarligt forbrug og produktion.

Ét produkt ad gangen skaber vi en samling essentielle varer med neutral eller endog positiv påvirkning af klimaet. En kollektion med Aluproffs design DNA, der gør mere gavn end skade, der hjælper med at beskytte og opretholde (sustain), livet på jorden.

BÆREDYGTIGE PRODUKTER

Vores mission er at skabe banebrydende kvalitetsløsninger gennem bæredygtig produktinnovation, med respekt for mennesker og miljø. Det ser vi ikke som en begrænsning i forhold til designet, men snarere som en spændende mulighed for at frigøre nyt potentiale i selve produktet. Alle produkterne i SUSTAIN kollektionen lever op til vores ønske om at anvende bæredygtige materialer, der er etisk fremstillede, producerede med lave emissioner, som kan genanvendes og som har lang holdbarhed.

Vi starter med at introducere to af vores mest populære gardinskinner, AP 2001 og AP 2005, i bæredygtige versioner, produceret i det nye Hydro Circal 75R aluminium, genanvendt aluminium med et dokumenteret, rekordlavt CO2-fodaftryk. Aluminium er det ”grønne metal” og er 100% genanvendeligt. Dets styrke, fleksibilitet og levetid gør det til et mere bæredygtigt materiale end alternative produkter.

HYDRO CIRCAL®

2001 CIRCAL og 2005 CIRCAL skinnerne er lavet af HYDRO CIRCAL 75R. Hydro CIRCAL er et sortiment af aluminiumsprodukter fremstillet af genanvendt aluminiumsaffald fra husholdninger. Jo højere indhold af genbrugsmateriale, desto lavere klimabelastning.

HYDRO CIRCAL produceres af aluminiumsselskabet Hydro, som ved at drive branchens mest avancerede sorteringsteknologi får mulighed for at levere et af markedets højeste indhold af genbrugsmateriale. Vi bruger Hydro CIRCAL 75R, som indeholder minimum 75 % husholdningsskrot. Med garantien på mere end 75 % indhold af genbrugsmateriale, garanterer Hydro aluminium, som har nået afslutningen af sin levetid som et produkt i brug – og som bringes tilbage i kredsløbet.

Produktionsprocessen er udført med fuld sporbarhed, og produktet er certificeret af en uafhængig tredjepart (DNV GL). Hydro kan garantere et CO2-fodaftryk under 2,3CO2e/ kg aluminium med Hydro CIRCAL 75R.

2001 CIRCAL OG 2005 CIRCAL

Aluproffs nye bæredygtige gardinskinner er lavet af Hydro CIRCAL 75R som består af minimum 75% genanvendt aluminiumsforbrugerskrot. De bæredygtige skinner er flotte og funktionelle – de har et enkelt, arkitektonisk udtryk og med et ergonomisk glidespor er de lette og næsten lydløse at anvende. Gardinskinnerne pulverlakeres miljørigtigt hos danske Dancolor.

2001 CIRCAL kommer i standardfarverne Hvid, Sort og Sølv, men kan leveres i alle standard RAL farver mod tillæg. Skinnen er designet til lette gardiner.

2005 CIRCAL fås i 11 forskellige standardfarver med farvekoordineret tilbehør, og kan også bestilles i alle standard RAL farver mod tillæg. Denne skinne kan også bruges til tungere gardiner.

GARDINSKINNER AF GENBRUGSALUMINIUM MED REKORDLAVT CO2 AFTRYK