SPECIALLAKEREDE GARDINSKINNER

ALUPROFF COLOUR WORLDS

EN VERDEN AF FARVER

Nu har du mulighed for at vælge din gardinskinne i en farve, der præcist spiller sammen med dit gardinstof, din vægfarve eller dit interiør.

Vælger du en skinne fra Aluproff, kan vi speciallakere den på vores eget lakereri i alle RAL og NCS farver og fordi vi samarbejder med både Nordsjö og Jotun Lady, kan vi også levere skinner i farver fra deres palletter.

På denne side har vi udvalgt 6 lækre Jotun Lady og Nordsjö farver til inspiration. 

Velkommen til vores verden af farver. 

Find din nærmeste Aluproff forhandler på kortet forneden.

En verden af farver med Aluproff her Lavender meadow

VÆLG DIT FARVEUNIVERS

Aluproff colour worlds green leaf

SKAB DIT EGET UNIKKE FARVEUNIVERS

De 6 Colour Worlds farver er blot til inspiration, du har frit valg blandt ALLE standard NCS og RAL farver.

I vores interview med Bettina Færgeman kan du læse, hvordan hvert rum i hendes smukke lejlighed har fået sin helt egen farve og personlighed med speciallakerede gardinskinner. I hendes stue har en detalje fra et maleri eksempelvis bestemt farven på skinnen og i spisestuen og soveværelset har flotte lampeskærme både inspireret til valg af farverne på gardiner og på gardinstænger.

På samme måde kan du vælge lige præcis de farver, der passer til dine ønsker – så det er bare om at slippe fantasien løs.

Med vores specielle lakering kan du frit vælge mellem alle farver, du måtte drømme om. Farven skal blot angives som enten en RAL eller NCS farvekode, eller med navnet på en vægfarve fra enten Jotun eller Nordsjö.

Har du et ønske om en særlig farve, som gardinskinnen skal matche, kan du med fordel medbringe den til din gardinspecialist, der så kan hjælpe med at finde den rigtige farvekode.

Som udgangspunkt kan alle vores gardinsskinner og stænger lakeres i præcis den farve du ønsker. For at bevare glideevnen vådlakeres profilerne med maling i glans 80.

Lakerede gardinskinner kan også leveres med buk eller valsning, som foretages inden lakeringen.

Tilbehør i metal som beslag og endekapper vil blive lakeret såvidt det er muligt.

Vådlakering koster vejl. 249 kr. pr. meter*, inklusive endekapper og beslag såvidt det er muligt. Dog betales der altid for minimum 4 meters lakering pr. farve.

Lakering af løsdele som f.eks. vinkler koster vejl. 49 kr. pr. stk. Kun i forbindelse med lakering af skinne i samme farve.

Glidere leveres kun i vores standardfarver, spørg din forhandler om mulighederne.

*Gælder komplette gardinskinner op til 10 stk. Spørg efter et tilbud på vådlakering over 10 stk., samt på pulverlakering.

Alle priser er angivet som vejl. udsalgspriser inkl. moms.

Med tusindvis af farver i RAL og NCS paletterne kan vi sagtens lave et farvematch mellem dit ønskede gardinstof og din gardinskinne. Når du har valgt gardinstoffet kan din gardinspecialist samtidig hjælpe dig med at finde den rigtige farvekode.

Du kan købe Aluproff gardinskinner og -stænger med speciallakering hos din lokale gardinspecialist. Find en forhandler på kortet nedenfor eller kontakt Aluproff for henvisning til nærmeste forhandler på: aluproff@aluproff.dk eller 45 4360 0063.

Aluproff farver på skinner
Aluproff farver på 2005 skinner
farveunivers

ALUPROFF SPECIALLAKERING

Sæt kulør på dine skinner og stænger med Aluproff og gør dem til en del af dit interiørdesign. Vi tilbyder:

Håndlakering på eget lakereri i Brøndby

Alle NCS og RAL farver i Svanemærkecertificeret Nordsjö vådmaling

Vægfarvematch med aktuel Jotun Lady palette

Vægfarvematch med aktuel Nordsjö palette

Gratis lakering af beslag og endekapper i metal til hver profil

 

FIND DIN ALUPROFF FORHANDLER

BLIV INSPIRERET 

COLOUR WOLRDS FARVER PÅ SKINNER
Blog

Forny din bolig med farver på gardiner eller vægge og giv dine gardinskinner en farve, der præcist spiller sammen med gardinstof, vægfarve eller interiør.

farvevifte
Farvevifte

I Colour Worlds farveviften kan du se de 6 udvalgte farver samt en række kombinationer med andre skønne farver – til inspiration, når du skal vælge farve til din gardinskinne.

Bettina Færgemans farverige bolig
Interview

“At man kan kuratere sin gardinstang og få en farve som korresponderer med det øvrige interiør, er for mig noget helt nyt.” Bettina.Færgeman, formidler af livsstilsbrands.